Avantajele curei cu Zeolit
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Avantajele curei cu Zeolit

Unele produse cu actiune detoxifianta, desigur ne referim la farmacopeea alopata, au efecte secundare negative asupra organismului – elimina substantele toxice si reziduurile din tesuturi, dar apoi acestea sunt eliberate in sange, afecteaza ficatul, rinichiul si distrug flora microbiana a intestinului; sunt deja  cunoscute de ex. efectele toxice ale antibioticelelor, si anume acestea altereaza flora microbiana a intestinului, activeaza Candida Albicans, si altele. Toate medicamentele “moderne”, au multe efecte secundare. De asemenea aerul, apa si mancarea sunt factori de poluare.

Acest proces este nociv pentru organism, pentru ca acesta va fi invadat de substantele toxice ce vor afecta functionarea eficienta a organelor interne.

Cura cu Zeolit  ajuta la eliminarea toxinelor si a metalelor grele din tesuturi, pe care le captureaza in „sita moleculara”, cum mai este denumit mineralul vulcanic. Astfel, substantele toxice vor fi eliminate fara a produce efecte secundare daunatoare asupra sanatatii organismului.

Zeolitul asa cum am aratat, are multiple proprietati, iar avantajele principale  ale folosirii lui sunt: reglarea functiei hepatice,  eliminarea placii mucoide care se formeaza de-a lungul anilor pe peretii intestinului, refacerea florei microbiene la nivelul intregului colon, revigorarea circulatiei sanguine, reglarea tensiunii arteriale si mai ales o refacere a energiei vitale. Nu trebuie sa uitam proprietatea cea mai importanta, si anume aceea ca distruge celula tumorala. Avem rezultate foarte bune, unele uimitoare in remisia tumorilor atat benigne cat si/mai ales maligne.

Prin actiunea sa, cura naturala pe baza de zeolit nu afecteaza plombele din mercur, tijele sau articulatiile metalice implantate. Acesta actioneaza numai asupra mercurului si a metalelor grele dizolvate la nivel celular (cele in forma coloidala), pe care le atrage pentru a le elimina, si nu actioneaza asupra metalului in stare solida.

Zeolitul este:

nontoxic

se elimina rapid din organism, in 6-8ore de la ingerare;

eliminarea se face prin cele 4 cai naturale; pe cale bucala, prin transpiratie, prin intestin precum si prin vezica urinara.

NOTA. Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate.
Nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.