ATEROSCLEROZA-PROTOCOL PE BAZA DE ZEOLIT
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

ATEROSCLEROZA – PROTOCOL PE BAZA DE ZEOLIT

DEFINITIE

Ateroscleroza este o depunere de ateroame/placi ateromatose pe peretii vaselor sanguine. Aceasta depunere sta la baza majoritatii bolilor de circulatie – accidental vascular, angina pectorala, cardiopatia ischemica, infarctul miocardic, ateropatie obliteranta. Depunerile de ateroame obstructioneaza circulatia sanguina care din laminara si fluenta devine turbulenta si inegala. Vasele afectate isi pierd lent elasticitatea si devin rigide. Procesul continua prin solicitarea endoteliului(invelisul delicat interior al vaselor sanguine), ceea ce duce la zgarierea sau chiar ruperea lui; in acest moment intervin trombocitele pentru a astupa prin agregare plachetara ruptura, dar in situatia unei ulceratii endoteliale, rezultatul este devastator, deoarece apare cheagul de sange;acesta se poate bloca fie in locul in care s-a format fie intr-o alta zona mai ingusta unde ajunge impins de circulatie- astfel apare accidental vascular.
Pana de curand, acesta afectiune era considerata o boala a batranetii, dar cercetarile recente au evidential ca primele semne apar in copilarie.

Ateroscleroza

CAUZE

Ateroscleroza este provocata de depunerea de colesterol si grasimi prezente in exces in sange. Apoi acestea sunt urmate de depuneri de saruri de calciu, astfel se formeaza un tesut fibros care se transforma in youth chicago bears Jersey aterom. Extensia procesului duce la dilatari(anevrisme) sau la obstructii partiale sau complete. Femeile sunt protejate de ateroscleroza pana la menopauza de catre hormonii feminini, barbatii insa sunt mai predispusi deoarece pot manifesta primele semen inca din copilarie.

CONSECINTE

Cele mai grave evolutii duc la:
– Cardiopatie ischemica
– Infarct miocardic acut
– Accident vascular cerebral
– Ateriopatie obliteranta periferica

Ateroscleroza-Progresia placii de aterom intr-o artera coronara

FACTORI DE RISC
– Cresterea colesterolului LDL
Ronnie Stanley Jerseys – HDL colesterol scazut
– Hipertensiunea arteriala
– Diabetul
– Toleranta scazuta la zahar
– Fumatul
– Efortul fizic violent
– Hipertensiunea arteriala paroxistica
– Alimentatia bogata in grasimi saturate
– Obezitate-circomferinta abdomenului mai mare de 102cm la barbati si 88cm la femei
– Cresterea acidului uric in sange
– Stressul
– Sedentarismul
– Alimentatia irationala
– Supararile, starile impulsive, de manie necontrolata

PREVENTIE SI TRATATAMENT HOLISTIC

Din analiza studiilor de specialitate rezulta ca aceasta boala este o afectiune degenerativa multicauzala, prin degenerativa, evident, trebuie sa intelegem o degenerare care apare nu numai la varste inaintate. De aceea preventia si tratarea acestei afectiuni trebuie sa cuprinda cat mai multe paliere.

PREVENTIA trebuie sa contina urmatorul complex de masuri
Zeolitul: detoxifiant, antioxidant, reglator al PH-ului organismului, imunomodulator si factor de reglare metabolica; in procesul de schimb cationic, zeolitul cedeaza catre organism calciu, potasiu, sodiu si magneziu, de aceea se obtin ameliorari in afectiuni osoase; in acelasi proces Zeolitul absoarbe din organism LDL Colesterol, depuneri de albumine, cheaguri de sange, elasticizeaza vasele de sange si fluidizeaza circulatia sanguina.
– Alimenatie sanatoasa care are in vedere o diminuare a grasimilor de origine animala, precum si a colesterolului din alimente; se cheap custom chicago bears Jerseys recomanda lapte, lapte batut, iaurt, branza de vaci degresata carne slaba-peste, curcan, vita; preparate prin fierbere, inabusire sau fripte la cuptor;
– Alimentatie cu grasimi nesaturate vegetale bogate in acid linoleic, linolenic, arahidonic continute in ulei de porumb, floarea soarelui, soia; legume, fructe, supe de bulion(preparat in casa), cerealele integrale;
– Reducerea consumului de dilciuri rafinate
– De evitat alimentele prajite, mai ales cele la gratar direct la flacara(foarte nociv)
– Sport de intretinere
Deion Sanders Jerseys Mers pe jos, sau alergari usoare in aer liber
– Renuntarea la fumat
– Alcool cu multa moderatie; de ex. un pahar de vin natural la masa de pranz este medicament;
– Fara suparari, reactii impulsive, corectare permaneneta a egouului.

PREVENTIE Ateroscleroza cu Zeolit

TRATAMENT HOLISTIC

ZEOLIT care asa cum am aratat, prin calitatile sale terapeutice multiple, este primul produs recomandat de noi in urma multor rezultate concrete obtinute cu bolnavii nostri; pe langa zeolit adaugam alte produse specifice cu mare randament in curatarea vaselor de sange si in fluidizarea circulatiei sanguine.

Mentionam ca in tratamentul holistic sunt 4 etape: detoxifierea, deparazitarea, tratamentul propriu-zis, si refacerea.  In toate aceste  4 etape  va fi present zeolitul datorita capacitatilor sale terapeutice. Functie de stadiul afectiunii vom alege impreuna linia de tratament cea mai indicata, vom stabili dozele si programul terapeutic prin care urmarim evolutia bolnavului. In toate aceste 4 etape, determinant este sa ne schimbam modul de abordare a vietii noastre, de la alimentatie si hidratare chicago bears Jerseys for sale pana la nivelul mentalului, a intelegerii vietii si scopului Creatiei.

 

DARUIND VEI DOBANDI !

Bibliografie

Ateroscleroza -un proces reversibil-Dr. Gily Ionescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *