Termeni si Conditii
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Termeni si Conditii

Cititi cu atentie ofertele si instructiunile produselor, inainte de a lua o decizie. In cazul in care nu sunteti pe deplin lamuriti asupra calitatilor unui produs, sunati la tel.0769.747.614 sau 0756.651.048. Deocamdata noi nu mai facem comert, respectiv livrari de produse wholesale customized nike nfl Jerseys naturiste. Daca si cand vom relua aceasta activitate, vom anunta in aceasta pagina.

Noua Metoda de Lucru cu Pacientii

Cream linii terapeutice pentru aproape toate afectiunile; oferim telefoanele de contact producator/importator, pentru ca bolnavul sa aiba acces la cele mai mici preturi; stabilim dozele(DZR) precum si Programul Terapeutic Allen Robinson Youth Jerseys prin care urmarim evolutia bolnavului. Acest consulting este gratuit. Numai daca bolnavul doreste, ne poate face o donatie. Sunati-ne la telefoanele de mai sus, si/sau trimiteti pe mailul de mai jos toate informatiile relevante: diagnostic, analize, CT, new nike nfl Jerseys etc.

 

 Livrarea produselor de catre partenerii nostrii se va face conform conditiilor fiecaruia in parte; produsele numai in termen de garantie, insotite de documentele legale.

Conditii returnare produse.

. Renuntarea la cumparare. Consumatorul poate renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. PRODUSUL SE RETURNEAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL, SIGILAT, NEUTILIZAT.

Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. PRODUSUL SE RETURNEAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL, SIGILAT, NEUTILIZAT. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientrul a returnat produsul cumparat initial. Costurile de retur si de transport pentru produsul returnat si cel inlocuitor, daca este cazul, sunt suporttate de catre consumator. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel Haason Reddick Jerseys mult 30 de zile de la retur.

Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:

. In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut-produsul trebuie returnat sigilat;

. Starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea/primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte;

. In cazul aparatelor de ingrijire personala si/sau a produselor de igiena personala, acestea nu pot fi returnate dupa desigilare.

Aceste dispozitii se alica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in custom nike nfl Jerseys conditiile art. 4, alin.1, lit.b din O.G. 130/2000

IN CAZUL RETURNARII/INLOCUIRII PRODUSELOR CA URMARE A RENUNTARII LA CUMPARARE, COSTURILE DE RETURNARE/INLOCUIRE SUNT SUPORTATE DE CATRE CLIENT. RENUNTAREA LA CUMPARARE IN MOD REPETAT VA PUTE FI CONSIDERATA UN ABUZ.

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte, NEFOLOSIT si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, prospecte, certificari)

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate.
Nu suntem responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Administrator site: Moisescu Corneliu Lucian

Email: corneliu.lucian46@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *