ASTRAGALUS 500 mg / 60 caps
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

ASTRAGALUS 500 mg / 60 caps

ASTRAGALUS 500 mg / 60 caps

ASTRAGALUS

 

ASTRAGALUS 500 mg / 60 caps

PRET 45 RON

ROOT (R?d?cin?)

Atragalus 100% pur nemodificat genetic

500 mg/ 60 capsule

Fabricat in Canada strict conform normelor GMP

Antitumoral. cincinnati bengals Jersey dalton Imunostimulator. Recomandat in Papiloma, Cancer (inclusiv Cervical),

Hepatita A, B, C

COMPOZITIE 

Radacina de Astragalus (Astragalus membranaceus)……….500 mg

ADMINISTRARE

Terapeutic 2 capsule de 3 ori pe zi

Doza de intretinere 1-2 capsule de 2 ori pe zi sau dupa sfatul medicului

Astragalus este una dintre cele mai complexe plante medicinale cuprinzand o combinatie complexa de polizaharide, glicoside triterpene, flavonoizi, amino acizi si minerale trasoare. Administrat in doze terapeutice, Astragalus reface pana la normal numarul de celule T (o Authentic Myles Jack Jerseys forma specifica de celule albe) la pacientii bolnavi de cancer, SIDA etc..  Polizaharidele din Astragalus stimuleaza activitatea corticala a pituitarei-adrenale Michael Brockers Womens Jerseys si reface numarul de celule rosii fabricate in maduva oaselor in cazul leucemiilor. S-a mai demonstrat blank cincinnati bengals Jersey de asemenea ca astragalus stimuleaza productia proprie de interferon a organismului fiind astfel util in tratarea bolii Alzeimer, hepatita C, suport pentru chimoterapie si intarirea functiei imunitare.

Astragalus ( Astragalus membranaceus) este utilizat de mii de ani in Medicina Traditionala Chineza, uneori in combinatii cu alte imunostimulatoare. Astragalus contine antioxidanti specifici care protejeaza celulele impotriva degradarii de catre radicalii liberi care sunt by-produsi ai conversiei energetice la nivel celular.

Astragalus are o actiuune deosebita in protejarea si intarirea sistemului imunitar in general si are actiuni foarte clare in boli specifice. Pentru sistemul imunitar   stimuleaza limfocitele T ?i celulele “ucigase naturale” NK, retro cincinnati bengals Jerseys mareste productia  de imunoglobuline (IgA, IgG) Spectrul de actiune imunostimulator insa mult mai larg incluzand: gripa, infectii ale tractului respirator, hipertensiune arteriala, inflamatii, diabet, boli hepatice inclusiv Hepatita C, Cancer.

Are de asemenea activitati anti-virale (inclusiv virusurile de Hepatita), anti-bacteriene (inclusiv diferite forme de streptococ) anti-inflamatoare, diuretice (ajuta la eliminarea fluidelor din organism).

In Statele Unite, cercetatorii au condus cu succes  investigatii care au condus la concluzia ca Astragalus poate fi un tratament alternativ pentru persoanele bolnave de Cancer  al caror sistem imunitar este compromis de chimio si radio terapie.

Astragalus este de asemenea un tonic general atat pentru femei cat si pentru barbati.

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE

AVIZ DE NOTIFICARE Nr. 3493 / 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *