Artemisia Oil
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

ARTHEMISIA OIL

ARTHEMISIA OIL

ulei aromatic pentru terapii ayurveda

pret

15 lei / 100 ml

30lei/200 ml

 

 

Denumita dupa zeita greaca Arthemis, zeita splendorilor naturii, a vietii salbatice si a vânatorii, planta Arthemisia Abrotanum (Lemnul Domnului), este o sursa de parfum  special ce poate fi captat în uleiurile de masaj, pentru a le înobila si a le conferi proprietati terapeutice minunate.

Aromat cu esente  sublime si învaluitor, uleiul arthemisia te patrunde ca o muzica desavârsita, ca o simfonie de arome pentru a te relaxa si a te vindeca.

Aplicatiile de ulei medicinal cald întaresc sistemul imunitar si favorizeaza procesele de autovindecare. Cele trei principii vitale „Dosha” sunt echilibrate ceea ce te face sa simti o stare de armonie interioara, o stare de seninatate si bucurie asemenea unui nou-nascut.

Administrare

 Ulei aromat cu arthemisia abrotanum, destinat terapiilor de oleatie din medicina ayurveda (abhyanga, kati basti, shirodhara, masaj, cataplasme).

Actiuni

Stimuleaza circulatia si imunitatea, fortifica sistemul nervos, articulatiile si musculatura, indicat în terapiile pregatitoare pentru eliminarea toxinelor, pentru tratamentul caderii parului, reumatism, artroze.

Indicatii

Reumatism articular, dureri musculare si articulare, spondiloza cervicala, poliartrita reumatoida.

Contine

Extract de Lemnul Domnului (Arthemisia abrotanum) în ulei de floarea soarelui presat la rece.

Producator Laborator Centrul Medical Ayurveda Sibiu
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *