Anutaila Nasya
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Anutaila Nasya

ANUTAILA NASYA

                    ulei de susan

cu plante medicinale pentru terapii nazale

pret 25 lei

Prezentar flacon sticla/ plastic cu picurator, 30 ml, uz extern ca picaturi în nas

 

 

Este important ca energia vietii (Prana) împreuna cu oxigenul din aer, sa circule cu usurinta prin caile nazale. Pentru aceasta nasul si sinusurile trebuie sa fie menninute curate, prin procedee zilnice de purificare.

Respectând o reteta straveche Ayurveda, Anu Taila este un ulei aromat si picant care lichefiaza depunerile profunde din sinusuri, distruge microbii, si în acelasi timp este absorbit prin circulatie în sistemul nervos, conferind relaxare, un somn odihnitor, acuitatea simturilor si o excelenta memorie. „Cel care îl foloseste va fi ferit de boli, Josh M îmbatrânire prematura si va avea o stralucire aparte a ochilor si parului”, spune tratatul de medicina indiana Charaka Samhita.

„Anu taila” este un preparat special pentru terapia nazala, utilizat pentru a elimina depunerile reziduale din creier, sinusuri, nas, gât, ochi si urechi.

„Nasya” este terapia nazala cu astfel de uleiuri speciale sau cu pulberi de plante aromatice. Este o terapie panchakarma complexa, cu aplicatii variate, deoarece elimina cele trei conditii de dezechilibru (uscaciunea, inflamatia si mucusul) din canalele capului.

Administrare

Doza 3-7 picaturi în fiecare nara, seara cu o ora înainte de culcare. Pentru detalii vezi terapia Nasya (pagina 64)

Actiuni

Dizolva si elimina secretiile nazale si depunerile din caile respiratorii superioare, în special din sinusuri.

Indicatii

Sinuzita cronica, nas înfundat, rinita cronica, otita, etmoidita, dureri de cap, acufene, insomnie, scaderea memoriei, dar aplicatiile sunt mult mai variate, cu efecte deosebite în afectiuni ca neurastenia si epilepsia.

Contine

Ulei de susan cu extracte din 20 de plante medicinale aromatice originare din India.

Producator Laborator Centrul Medical Ayurveda Sibiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *