ANGINA PECTORALA SI TRATAMENTUL HOLISTIC
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

ANGINA PECTORALA SI TRATAMENTUL HOLISTIC

ANGINA PECTORALA SI TRATAMENTUL HOLISTIC

Definitie

Angina pectorala(angorul) se caracterizeaza printr-o durere in spatele sternului(pectorala), in general cu iradiere spre gat, maxilarul inferior si/sau brate.

 

TIPOLOGIE

Se disting trei tipuri de angor:

– stabil cronic

–  instabil

–  spastic

 

CAUZE

Principala cauza(90-95%) este ingustarea coronarelor(una sau mai multe) inimii(ateroscleroza sau ateromatoza inimii).

Alte cauze, dar cu o rata mai mica de incidenta sunt hipertensiunea arteriala, diabetul, obezitatea, hipercolesterolemia,  afectiuni ale valvei aortice, anemie wholesale san francisco 49ers Jersey severa, tahicardiile paroxistice, hipertiroidism.

 

SIMPTOMATOLOGIE

 

De cele mai multe ori, angina pectorala apare la efort, emotii, mese copioase, frig, tachicardie, printr-o senzatie de strangulare la nivelul sternului-retrosternala , ca o “ghiara, arsura sau sufocare”, cauza fiind aprovizionarea insuficienta cu sange oxigenat a inimii. De obicei durata crizei este de 1-3 minute, rar 10-15 minute, frecventa acestor crize fiind variabila functie de afectiune.  Criza poate fi insotita de palpitatii, transpiratii, paloare, lipotimie, lipsa de aer.

In aceasta situatie examenul fizic si praclinic se impune: ecocardiografie, test de efort, scintigrafia miocardica, etc.

 

TRATAMENT HOLISTIC

 

In primul rand este foarte important sa cunoastem cauza angorului, 1986 san francisco 49ers Jersey deci este nevoie de un diagnostic corect.

Zeolitul este produsul de baza cu care incepem detoxifierea si tratamentul in cazul anginei pectorale. Zeolitul, fiind incarcat cu sarcina ionica negativa, extrage de pe vasele de sange depunerile de ateroame, grasimi, albumine si colesterol. In acest fel vasele sanguine isi recapata elasticitatea si circulatia sangelui reintra in parametrii normali. Zeolitul reface PH-ul sangelui, iar acesta va fii mai bine oxigenat.

Pe langa zeolit, functie de afectiune vom mai adauga si alte produse sinergice, in primul rand Oxigen Aerobic si Stemulin, dar si alte produse deosebit de  eficente. Mai mentionam ca zeolitul prin calitatile sale terapeutice acopera toate cele 3 etape ale Curtis Martin Womens Jerseys tratamentului holistic si anume: detoxifierea, tratamentul intretinerea. De asemenea in materia preventiei, orice om sanatos trebuie sa faca o cura de 4 luni pe an cu zeolit. Brad Marchand Jerseys Pe langa zeolit, adaugam si alte produse cu efecte terapeutice recunoscute care produc o curatare a arterelor asa cum se vede in imaginea de mai jos.

REGIMUL ALIMENTAR

 

Regimul alimentar este foarte important in viata noastra a tuturor, dar pentru un bolnav de inima el se impune de la sine. Se recomanda somon, ton alb si/sau peste de rau; carne de curcan, pui preparat rasol sau friptura inabusita. Exclus gratar.

Se recomanda urmatorii antioxidanti naturali: rozmarin, salvie, cimbru, fasole neagra.

Se mai recomanda ulei de masline presat la rece, nuci crude, migdale, branza de soia, cartofi dulci, portocale, mango, fructe de padure, mere, chad elvetian, morcov, fulgi de ovaz, seminte de in, iaurt degresat, sare kosher, ciresi, coacaze, afine.

In conceptual holistic, al 3-lea palier extrem de important, este mentalul. Bolnavul trebuie sa inchida conflictul sau conflictele cu cei din jur, sa nu mai fie nervos, pesimist, sa nu se mai situeze in campul disarmonic al energiei negre. Trebuie sa iubeasca tot ce-l inconjoara, sa se bucure de fiecare zi daruita de Tatal Ceresc. Iubirea=Lumina=Dumnezeu. Desigur este greu de aplicat, este greu sa iubim clipa de clipa si sa fim fericiti desi suntem bolnavi. Boala este o incercare primita de la Dumnezeu pentru a intelege sa ne ridicam spiritual. Gandul cuvantul si fapta ne construiesc realitatea, deci daca vrem putem sa reintram in armonie sis a ne refacem energetic si organic.

Bibliografie: Dr.Simona Onceanu, San Francisco 49ers Jerseys medic specialist cardiologie Anima Victoriei

www.clinica-anima.ro

www.sfatulmedicului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *