W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Amla Hair Cleanser

Amla Hair Cleanser

Preț 26 RON

200 ml

Descriere Produs

AMLA HAIR CLEANSER

Sampon hranitor pentru par uscat si deteriorat. Cu extract de Amla si Busuioc Indian.

Ingrediente: Aqua, Lauril eter sulfat de sodiu (S.L.E.S.), Acacia concinna (Shikakai) extract de fructe, Emblica officinalis (Amla) extract de fructe, Ocimum sanctum (Busuioc) extract, Glycerina, Miere, Parfum, Benzoat de Sodiu, Metilparaben, Colorant.

 

Samponul Amla Hair Cleanser este o formula unica creata in conformitate cu principii vechi ayurvedice ce ofera substante nutritive radacinii parului, consolideaza si reactiveaza sistemul de aparare al scalpului reducand caderea parului. Fructul de Amla este renumit pentru rezultatele deosebite asupra sanatatii parului. Vitamina C, care se gaseste in concentratii mari in Amla, sustine dezvoltarea colagenului ce contribuie la cresterea si intarirea firului de par, ajuta la hidratarea scalpului si imbunatateste capacitatea firelor de par de a retine apa. Busuiocul confera luminozitate, hidratare si un aspect stralucitor parului. Shikakai are pH scazut, curata parul, intareste radacinile si stimuleaza cresterea acestuia.

 

Mod de aplicare: Se aplica o cantitate adecvata de Amla Hair Cleanser pe parul umed si se maseaza usor, apoi se clateste.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *