W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Afroman Forte Tinctura

Afroman Forte Tinctura

Afroman Forte Tinctura

Pret 21 RON

Descriere

Produs natural pentru uz intern, din gama de produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale Steaua Divina, obtinut din plante medicinale prin extractie hidro-alcoolica.

Compozitie

Cimbru (Thymus vulgaris), cuisoare (Eugenia caryophyllata), ghimbir (Zingiber officinalis), napraznic (Geranium robertianum), telina (Apium graveolens), alcool etilic alimentar.

Indicatii

Afrodiziac, confera o stare de buna dispozitie si dinamism sexual crescut, amplifica libidoul, amelioreaza performantele sexuale si favorizeaza depasirea inhibitiilor. Datorita specificului de extragere a principiilor active, are efect stimulant si dinamizant global.

Contraindicatii: Afectiuni hepatice si renale grave. Nu s-au semnalat reactii adverse. A nu se depasi doza prescrisa.

Administrare

O jumatate de lingurita de 3 ori/zi, inainte de mese, intr-o lingurita de miere de albine sau intr-un pahar cu apa de izvor sau apa plata. Pentru amplificarea efectelor, se recomanda folosirea in asociere cu produsul AFROMAN FORTE – AMESTEC DE PLANTE ÎN MIERE DE ALBINE.

Informatiile despre produs nu suplinesc sfatul medicului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *