ACID HIALURONIC SERUM 15 ml: Anti-Rid ser hyaluronic hialuronic
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

ACID HIALURONIC SERUM 15 ml: Anti-Rid ser hyaluronic hialuronic

Pure ELEGANCE

ACID HIALURONIC

Sintetizat din creasta de cocos

Serum 

ACID HIALURONIC SERUM 15 ml: Anti-Rid ser hyaluronic hialuronic

Anti Imbatranire, Anti Rid

 PRET 190 RON

 15 ml

Un produs Cosmetic Superior de la Organika chicago bears Jersey cohen in lupta contra imbatranirii

Il avem si sub forma de crema

 

Asigura supletea, elasticitatea si tonicitatea epidermei. Actioneaza asupra ridurilor de pe fa?a si gât

A NUSE CONFUNDA CU UNELE PRODUSE COSMETICE DE PE PIATA CARE SUSTIN CA DOAR “ACTIVEAZA” ACIDUL HIALURONIC. ACEST PRODUS ADUCE APORT DE ACID HIALURONIC SINTETIZAT DIN CREASTA DE COCOS.

 

Nivelul de Acid Hialuronic din epiderma scade odata cu varsta conducand la aparitia ridurilor.

 

Acidul Hialuronic mai este supra-numit si ‘Fantana Tineretii’ intru-cat asigura lubrefierea si hidratarea tesuturilor conectante incluzand cele de la nivelul epidermei. In lipsa lubrefierii si a hidratarii tesuturile isi pierd elasticitatea si in cazul epidermei, Latavius Murray Womens Jerseys duce la aparitia ridurilor si a cutelor.

Datorita structurii sale, acidul hialuronic formeaza la nivelul pielii un film invizibil, Marcus Peters Jerseys transparent si elastic, actionand in acelasi timp in profunzime, la nivelul tesuturilor precum si la nivelul cartilajelor articulatiilor. Rolul sau este de a chicago bears Jerseys clearance mentine cele mai importante caracteristici ale epidermei tinere si sanatoase: supletea, elasticiatea si tonicitatea

Daca Acidul Hialuronic administrat pe cale orala hidrateaza celulele pielii dinspre interior spre exterior, sub forma de Serum sau Crema, hidratarea se face dinspre exterior inspre interior.

COMPOZITIE lubrifiere epiderma

Acid Hialuronic, Carbopol-Ultrez 10, Extract din Aloe Vera, Pantenol, Extract din Alge Marine, Allantoin, Glicerina Vegetala, Extract din Samburi de Grapefruit, Colagen Marin, Extract din ceai verde, Vitaminele A si E uleioase, Extract de Musetel, Vitamina c, Germaben II, Apa purificata distilata.

UTILIZARE

Se curata bine piele fetei si a gatului. Se aplica in mici cantitati si se maseaza pana se absoarbe complet. Se aplica seara, inainte de culcare.

Produs complementar cu Acid Hialuronic Crema cheap youth chicago bears Jerseys Anti-Rid. Folositi Crema dimineata si Serum seara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *