W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Accident vascular cerebral

Produsele Coral Club pot fi folosite ca adjuvant in tratamentul afectiunii Accident vascular cerebral, conform schemei de tratament naturist de mai jos.

Produse Coral ClubMod de administrareActiunea Produselor Coral Club

Foarte Important

Microhydrin şi /sau Coenzyme – Q101-2 capsule pe zi înainte de masăAntioxidanţi cu pregnante proprietăţi de dilatante vasculare şi antitrombotice.
Seleniu1-2 capsule pe zi înainte de masăIndicat imediat după un grav accident vascular cerebral permite reducerea suprafeţei afectate.
Bioshape sau Protivity1 tabletă de 3 ori pe zi cu 30-40 min. înainte de masăAminoacidul L-agrinină este un puternic vasoprotector.
Potassium Gluconate1 tabletă pe zi de 1-2 ori la masăIonii de potasiu previn dezvoltarea crizelor tranzitorii prin acţiunea sa hipotensivă.
Pro-Fiber1 linguriţă la 1 pahar de apă înainte de masă, suplimentar încă un pahar de apă sau sucFibrele alimentare solubile îmbunătăţesc reologia sângelui şi diminuează agregarea trombocitelor.
Activin1 capsulă de 1-3 ori pe zi la masăFormulă complexă pentru susţinerea nutritivă a miocardului. Cuprul din compoziţie previne apariţia anevrismului.

Important

Coral-Mine sau MagiCal1 pacheţel la 1,5 l apă pe zi între meseContribuie la refacerea echilibrului acido-bazic. Magneziul din compoziţie are acţiune neurotropă directă.
1 tabletă de 1-2 ori pe zi la masă
Garlic (Usturoi)1 tabletă de 3 ori pe zi la masăReduce nivelul trigliceridelor în sânge, reduce TA
True Lecithin sau Coral Lecithin1 capsulă de 1-2 ori pe zi la masăCreşte oxigenarea ţesuturilor şi toleranţa la stres.
Green Phyto Powersau Alfalfa sau Coral Alfalfa1,5 linguriţă la un pahar de apă 1 dat pe zi înainte de masăSuplimentează deficitul de vitamina K, foarte important pentru accidentele vasculare cerebrale hemoragice.
1 tabletă de 2-3 ori pe zi înainte de masă

Util

Complex de plante medicinale/tinctura nr. 21 tabletă/10 pic./ de 2-3 ori pe zi înainte de masăSpasmolitic, reduce nivelul de zahăr şi colesterol din sânge.
Omega 3/60sauShark Liver Oil1 capsulă pe zi la finalul meseiContribuie la emulsionarea lipidelor. Previne formarea plăcilor aterosclerotice pe pereţii vasculari.

Completare

Digestion Formula1 capsulă cu 30 min. înainte de masăCombinaţie unică de mangan, Zinc, cupru şi aminoacizi ce dizolvă „grăsimea rea” şi plăcile de colesterol.
Ultimate1 tabletă de 2 ori pe zi după masăSuplimentează deficitul de vitamine care conduce la reducerea potenţialului energetic.
Green Phyto Power

 

 

1 doză/linguriţă / de 2-3 ori pe ziCorectează echilibrul de vitamine şi minerale. Foarte important în perioada de reabilitare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *